Showbiz

Ana NIKOLIĆ našla novog momka, sada je RASTI rekla zauvijek ZBOGOM…

Ana Nikolić je nedavno išla na jedan tretman liposukcije kako bi se riješila sovjih silnih kilograma koji su joj ostrali nakon poroda. Naime njoj je trebalo dosta vremena da se odluči na nešto ovako da uradi.

Ana Nikolić je od nejdavno sama jer je Rasta po kozna koji put ostavio ali sada je zaista gotovo i već je prošlo par mjeseci od kako oni nisu zajedno.

Naime ona je pala u veliku depresiju kada joj se to desilo i jednostavno nije znala kako sa svim da se bori i kako da ide dalje.

Trebalo joj je vremena da sakupi hrabrosti za to.

Ana Nikolić je priznala da je napraqvila dosta promjena u svom životu jer jednostavno više nije mogla da izdrži neke stvari i da riješi neke probleme koje je do sada imala.

Sada joj se vratila snaga i energija kako je uradila ovaj tretman liposukcije i jednostavno ona je počela i da vježba i da radi kao nekada i već je u pripremi njen novi album koji je već duže vrijeme planirala da uradi.

Počela je da radi ovaj projekat i u Ljubljani kako bi na jesen mogla da objavi svoj novi album i da svima pokaže kako ona može da uradi sve kada hoće i šta hoće i da uspije u tome.

Kada su je pitali da li ona ima nekoga pored sebe ili je još uvijek sama ona je jednostavno priznala da je sada u potrazi za novim partnerom i kako je sada spremna da uradi sve samo da bi bila sretna i zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *