Showbiz

ANA NIKOLIĆ pokušala da izvrši SAMOUBISTVO… Pogledajte i zašto…

Ana Nikolić je nekada bila jedna od najatraktivnijih pjevačicsa sa estrade i gdje god bi se pojavila privlačila bi veliku pažnju na sebe zbog svog izgleda kakav je nekada imala.

Naime nakion trudnoće Ani Nikolić je ostao veliki broj kilogaram i ona je na krjau osatala neprepoznatljivog izgleda i svi su bili posebno razočarali kada su vidjeli kako ona izgleda.

Nakon svega što joj se desilo nekkao je sakupila snage da krene u teretanu da vježba ali i da počne da radi na snimanju svoje nove pjesme koju je odlučila snimiti.

Ana Nikolić je nedavno podijelila story na kojem je napisala kako je ona saznala da prije nego li s epokušamo opbjesziti da je potrtebno da smršamo jer je njoj kanap ponovo puko i nije uspjela da to uradi.

Ana Nikolič je zaista uvijek imala jako dobar izgled i trudila se da to i bude tako, ona je dosta vrmena provodila u teretani i vježbala je kako bi mogla ovako da izgleda i sretna je bila posebno zbog toga ali sada kako je vidjela koliko kilograma joj je ostalao pala je u veliku depresiju i nije znala kako bi se više nosila sa takvim stvarima i komenatrima koje je svakodnevno dobivala.

Kada pogledate njene slike od nekada i sada vidjet će te kako je razlika zaista ogromna i kako se ona promijenila a i kako je razlika ogromna i ona je.

Svi su se uplašili kada su vidjeli njen story i pitali se da li je ovo moguće i da li je to uradila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *