Showbiz

Ana NIKOLIĆ sada izgleda kao MILION DOLARA ali njen momak ne izgleda baš najbolje.. Šta joj je ovo trebalo!!

Ana Nikolić više nije sama i već su svi do sada mogli da vide i da se uvjere u to kako ona više nije sama i kao već neko vrijeme ima momka.

Ana Nikolić je uspjela da skine svoje likograme sa kojima se mučila i borila neko vrijeme i sa kojima više ni sama nije znala kako bi i skinula.

Naime ona je svog sadašnjeg momka upoznala puno ranije ali sada se naprosto rodila tako velika i posebna ljubav među njima.

Naime ona je zatražila pomoć od Boškove firme da joj zamijene ulazna vrata i da pored toga zamijene i brave na njenim ulaznim vratima.

Naime ona je tada upoznala svog sadašnjeg momka koji je došao sa svojim radnicima da bi provjerio da li im je potrebna pomoć i slično a nije se ni nadao da bi tada mogao da sretne svoju dragu.

N aime Ana se odušveila kada je to vidjela ali i čula jer zna kako današnji direktori obično sjede u svojim foteljama i uživaju a ništa drugo ne rade.

I pored svega toga maltretiraju svoje radnike i zato se ovako i oduševila kada je sve to vidjela i na ovakav način.

Ana je nakon toga shvatila da je on muškarac sa kojim bi ona mogla da bude i da je to muškarac koji bi mogao da je usreći.

Naime Boško je nakon toga susreta poslao Ani poruku da se vide na nekom mjestu sami i to je bio njihov prvi zajednički susret.

Naime od tog dana je posrlaa jako sretna i zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *