Showbiz

Ana Nikolić uradila operativni ZAHVAT a kada je vidjela šta joj je doktor uradio, iznenadila se.. Evo kako je uništio!!

Ani Nikolić je nedavno iznenada pozlilo i ni sama nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi. Neke stvari koje su joj se u međuvremenu desile.

Ana Nikolić je prije par dana odlučila da će malo više da se opusti i da popije malo alkohola iako joj je doktor zabranio da ne bi smjela šta bi moglo da se desi i na koji način.

Neke stvari koje su mogle da joj se dese zbog svega toga joj je iznenada i pozlilo i to na ovakav način.

Naime ona je smršala čak 45 kilograma i to su svi mogli da vide a i ona je morala da se pridržava svih pravila koja je morala i trebala da poštuje.

Naime oina ej i dalje krenula da radi sve što je oduvijek htjela i smatrala da bi najbolje bilo da joj se desi i to sve na ovakav način da joj se dešava.

Naime ona je priznala da joj je u početku sve bilo super i da nije imala neke probleme i da je mogla da se pridržava svih tih pravila i normi koje je dobila ali sada već pomalo popušta i vraća se na staro što je nekada radila.

Ana Nikolić je dobila zabranu od svog hirurga da radi ovakve stvari ali bez obzira na sve to ona je ipak odlučili da će da joj se nešto ovako i na ovakav način moći desiti u životu.

Naime ona je do nedavno pazila na sva pravila i norme koje je dobila od svog hirurga i kojih je trebalo da se pridržava i na koja je trebalo posebno da pazi ali ipak sad aje već počela da popušta sa svim tim.

Naime ona je sada odlučila da bi ponovo mogla da se vrati starom načinu života.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *