Showbiz

Ana se nije nadala ovakvoj ZARUCI OD DAVIDA.. Pozajmio novac da bi joj ovo priredio!!

David Dragojević je nedavno odlučio da će da zaprosi svoju djevojku Anu Korać sa kojom je posebno sretan i zadovoljan sa svim što je do sada i kako napravio.

David Dragojević je nedavno odlučio zaprositi svoju djevojku Anu Korać sa kojom je već neko vrijeme u vezi i sa kojom je uspio dosta toga da uradi i napravi nakon izlaska iz rijalitija

Naime Ana se nije nadala sada da bi on mogoa nju da zaruči i to na ovakav način.

Ana Korać je priznala da ni sa jednim momkom nije bila ovako sretna i zadovoljna kao sa Davidom jer je sa njim uspjela dosta toga da uradi i napravi.

Naime ona je imala veliko iznenađeje od svog momka koji joj je sve to priredio i napravio dok su oni bili zajedno u Turskoj i uživali maksimalno.

Naime svi su se pitali šta li je na sve ovo rekla Aleksandra za koju je već poznato da je i ona sama u vezi sa Pecom sa kojim ona uživa i obično sve njihove posebne trenutke one dijeli i zapaža na svom Instagramu kako bi se svi mogli da uvjere u to da je ona sa njim sretna i zadovoljna u vezi.

Aleksandra nije ni znala za ovo i nije se nadala ovome da je moguće te da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da se desi a i sama nije očekivala nešto ovako da se desi i da može da se desi.

Pogldajte i sami se uvjerite u to kako ona uživa i na koji način sve to ignoriše lagano.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *