Uncategorized

ANA SEVIĆ je VELIKO ZLO, priznao je DARKO LAZIĆ… Niko nije mogao ni pomisliti da bi ona ovo uradila!!

Darko Lazić i Ana Sević su se razveli nakon svega što se i ako se desilo između njih te tek se sada otkrivaju neke stvari za koje mnogi nisu zanli a sada je bila prilika da saznaju.

Ana i Darko su već krenuli dalje i svako do njih je sebi anšaoi novog partenra a Darko već čeka i bebu sa svojom vjerenicom Marinom.

Ali bez obzira na sve što mu se do sada desilo aDarko Lazić s ejoš uvijek nije opametio nakon svega što u se do tada desilo i nakon tešeke saobraćajne neseće koju je imao on i dalje radi sve lude stvari i ne vodi računa o svom zdravlju i o svom životu koji treba da mu bude na prvom mjestu.

Naime on je nedavno priznao kako on nikada ne bi mogao da poredi Marinu i Anu Sević jer nema potrebe da se to radi s obzirom na to da je razlika između njih ogromna jer je Marina puno bolja osoba od Ane s obzirom na to da je ona žena veliko zlo.

Smatra kako ga je život sada nagradio nakon svega što mu se desilo i kako mu se desilo i da mu je posalo Mainu njegovu svejtlost na kraju jendog tunela u kojem je on bio.

I sam je priznao da je malo buio zapostavio Anu i da joj nije poklanjao dovoljno ljubavi i pažnje koja je njoj potrebna kako bi ona mogla da bude sretna i zadovoljna kaio što je njoj to potrebno ali sada smatra i da je tu bila i njena krivica jer ona ga je trebala privući i usmejriti ka sebi da bi on to sve uradio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *