Showbiz

Ana Sević se odlučila POMIRITI SA DANIJELOM..Podijelili su i zajedničke fotografije…

Ana Sević je nedavno priznala kako situacija među njom i Danijelom više i nije baš kao nekada i više stvari ne stoje i ne funkcionišu onako kako bi to i trebalo da bude.

Naime Danijel Nedeljković i ona su se izgleda nakon svega odlučili pomiriti i nastaviti tamo gdje su stali kao da se ništa i nije desilo i kao da je sve u najboljem redu.

Ana i Danijel su zajedno bili na Kopaoniku i izgledali su nekako baš sretni i zadovljni kao nikada do sada u šta su se svi mogli da uvjere da su ponovo sretni i zadovoljni.

Naime oni su sjedili jedno pored drugog i razmjenjivali su nježnosti kao da su oni samo tamo i da niko drugi ne postoji i zaista mnogi su priznali da ih dugo nisu vidjeli ovako sretne i zadovljne nakon toliko vremena koje su oni proveli zajedno i koje provode zajedno.

Ana je priznala da je odlučila da će svoj privatni život da zadrži samo za sebe i da je tako najbolje nakon svega što se do sada izdešavalo i i kako stvari do sada funkcionišu i šta se sve desilo.

Naime Ana do sada je uvijek dijelila sve i što se tiče privatnog života nije imala problem s tim da podijeli i takve fotografije i da priča o tome ali sada je odlučila da će da napravi veliki preokret i da sve to zadrži za sebe.

Pogledajte i sami s euvjerite u sve to kako oni tamo uživaju i kako su sretni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *