Showbiz

ANA SEVIĆ sve oduševila kada se pojavila u ovoj HALJINI ali ipak malo je pretjerala sa DUŽINOM SVOJE HALJINICE…

Ana Sević se nedavno sa svojim momkom Danijelom Nedeljkovićem pojavila na jednom velikom događaju u centru Beograda gdje je na sebi imala jednu fenomenalnu haljinu koja je istakla malo više nego što bi trebalo da istakne.

Ali ipak svi su smatrali da je ona malo pretjerala i nije trebalo ovoliko kratku haljinicu da obuče i da je mao pretjerala jer ipak su sada ovako sve oči bile usmjerene u nju a kako se mogao nositi njen momak sa tim da svi gledaju u njegovu djevojku i da se dive njenom fenomenalnom izgledu.

Naime njenom moak je bio sasvim opušten i nasmijan i nije mu smetalo što mu se djevojka ovako obukla i što mu je djevojka bila ovoliko provokativna, naprotiv on to voli i voli da mu svi kažu kako ima jako dobru i zgodnu djevojku.

Od kako je Ana sa Nedeljkom u vezi oni često putuju i dijele zajedničke fotografije sa svojih godišnjih odmora i može se zaista primijetiti kako oni uživaju i fino se odmaraju.

Ana Sević je nakon raskida sa Darkom Lazićem malo živnula i to su svi itekako primijetili i potvrdili su da je Ana Sević u posljednje vrijeme od kako je sama i od kako je Darko Lazić izvan njenog života puno bolje i da je imala brojne probleme sa njim.

Kada pogledate kako je ona izgledala dok je bila sa njim u braku a kako izgleda sada shvatit će te o čemu se radi i da je razlika zaista velika i da se primijeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *