Showbiz

ANA ZAVRŠILA u BOLNICI!!Ali opet je prvi stigao RASTA da joj pomogne.. Evo gdje joj je bio momak!!

Ana Nikolić je nedavno odlučila da će uraditi spotove za svoje nove pjesme koje je snimila i da želi da to uradi u Maroku jer je smatrala da je ipak i najbolje da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način.

Naime Ana Nikolić je za vrlo kratak period uspjela da skine čak 35 kilograma i to zahvaljujući svom nutricionisti koji je savjetovao kako i na koji način da skine svoje kilograme i da smrša.

Naime ona je zbog posebne privrženosti na kraju dehidrirala jer je sve to toliko iscrpilo da ni sama više nije mogla sve to da podnese i da izdrži.

Naime ona je u jendom trenutku samo završila na podu i odmah su je odveli u bolnicu a prvi koji je stigao da joj pomogne jeste njen bivši suprug Rasta koji je itekako bio uplašen i zabrinut za nju jer nije mogao ni zamisli da bi se njegovoj dragoj moglo desiti nešto ovako i na ovakav način.

Naime Ana je dobila infuziju i vrlo brzo je bila dobro i nije imala neke probleme i maksimalno se potrudila da sve prođe u najboljem redu i bez nekih problema i slično tome.

Naime prznala je da je sve izorilo i da nije imala vremena da se posveti sebi i da se zato i desilio nešto ovako i na ovakav način.

Njen momak nije bio u blizini i nije mogoa doći odmah kao što je to mogaio da uradi njen bivši suprug i ona nije znala kako i šta bi rekla na sve to i na koji način bi sve komentarisala i šta bi uradil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *