Showbiz

Anabela Atijas ima MUSLIMANSKO PORIJEKLO koje skriva na sve moguće načine.. EVO NJENE SESTRE koja je poznata glumica!!

Anabela Atijas je već dugo godina u Srbiji te je uspejla da izgradi jao dobru karijeru u Srbiji a mnogi nisu ni znaoli da ona ima muslimansko porijeklo je rona rijetko kada priča o svemu tome.

Anabela ima sestru u porodici Bukva jer je njenotac nakon što se razveo do njene majke s eponovo oženio tako da je ona dobila sestru, koja je danas poznata glumica Aida Bukva.

Anabela često ide u pojsetu sovjoj sestri Aidi koja je dosta puta pričala o tome kako ima sestru Anabelu koja rijetko akda priča o njoj.

Naime one su zaista različite oosbe i nie liče uopšte jedn ana drugo a jendao od njih je poznata glumica dok je druga poznata pjevačica.

aIDA JE ČESTO PUTA IGRALA U RAZNIM PREDSTAVAMA A NEJNA SESTRA aNABELA B ČESTO I DOPŠLA NA NJIH DA JOJ BUDE PODRŠKA I NJOJ NARTAVNO TO ZNAČI DA IMA SVOJU SESTRU PORED SEBE I DA JOJ JE PNA VELIKA PODRŠKA U TOME.

nAIME aNABELA JE SA SOVJIM MUĆEM DOŠLA NA PROMOCIJU FILMA hUILJADARKA U KOJEM JE aIDA bUKVA IMALA GLAVNU ULOGU I TADA JE PRVU FOTOGRAFIJU SA SVOJOM SESTROM PODIJELIL aNABELU.

Anabela je do sada nekako posbeno bila okupirana sa Lunpm koja je dosta vrmeen provel au rijalitiju a ona se naravno itekako potrudila da joj bude podrška u svemu tome.

Pogledajte kako izgleda njena sestra te kao nema niti malo sličnosti u njima ali izgledaju lijepo zajendo i blisko baš kao prave sestre.

Luan nikada ije pričala do sada o svojoj tetki Aidi koju ima i kada je pitala dA LI IMA TETKU ONA NIKADA NE BI PRIZNALA TO I NIKADA NE BI REKLA NIŠTA O TOME.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *