Showbiz

ANABELA ATIJAS priznala kako je ona LUNU savjetovala da radi ove stvari… Bez imalo stida i srama..

Anabela Atijas je nedavno bila gost u emisiji kod Sanje Marinkovi ć u Magazinu in gdje je otvoreno pričala o svemu kako je svoju kćerku savjetovala šta bi i kako trebalo da radi u svom životu i na koji način da se bori sa ovakvim stvarima koje će joj život nametnuti.,

Anabela tvrdi da joj se nikada nije miješala u veze i kda je bila sa Slobodanom Radanovićem da joj nikada ništa nije rekla jer nije htejla da se miješa u te stvari.

Naime ona je nekoliko puta plakala zajedno sa njom kada bi vijela šta joj je Sloba uradio i kako je povrijedio bez imalo stida i srama.

Ona samu sebe naziva majkom najomrženije ljubavnic 21.vijeka i ako se iko u životu isplakao i namučio ond asu to ona i nejna kćersak Luna Đogani.

Naime ona je proznala kako je ona rodila skota i kako je i sama svjesna toga ali njoj te stvari ne smetaju jer ona voli svoju kćerku i važno joj je da je ona sretna i zadovoljna.

Naime ona je sada zadovoljna i sa novim Luninim izborom momka jer njoj se Marko sviđa i ona želi da bude u vezi sa njim i to joj je važno u životu a sve ostalo je manje bitno.

Kako će joj napredovati ova nova veza vrijeme će da pokaž a ona ne želi da se miješa u sve jer je ipak to samo njen izbor.

Iako je svjesna da sada ponovo samu sebe uništava ona se ne buni što ona i dalje radi iste stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *