Showbiz

Anabela KRENULA LUNINOM STOPAMA pa se i ona skinula..

Anabela Atijas je nedavno napunila 43 godine i ona jako dobro izgleda za sovje godine ali i daje sve od sebe kak bi imala ovakav izgled i redovno vježba i ide na raznorazne tretmane.

Anabela Atijas je uvijek svoju kćerku Lunu podržvača u svemu, šta god bi ona pričala i smatarala da treba da uradi ona bi nju podržala jer je smatrala da je to najhbolje jer ona ima dovoljno godina da o svemu tome sama ramišlja i odlučuje i šta je dobro a šta nije za nju.

Anabela je nedavno kritikovala Lunu zbog njenog malo suviše opuštebnog načina ponašanja jer je počela da se nosi i da hoda sasvim opušteno kao da nije okružena kamerama.

Ona je do sada imala raznorazne vezeb i ni jedna od njih nije uspjela, obično bi ona ostala osramoćena i ostavljena.

Tako je sa Slobom bilo dok je bila u Zadruzi 1 i ona je na kraju kako je već poznato bila ostavljena od i nejga jer on više nije htjeo ni da čuje i a ni da je viid+.

Kako je krneulo tako bi joj moglo i da se desi i sa Markom i da ostane na kraju sama.

Ona je nedavno piodielial fotografiju iz bazena na kojoj je ona mokra i itekako i atraktinva šti szu svi prokomentarisali i shavtili omdha.

Anabelu mnogi do sada nisu mogli da vide u ovakvom izdanju jer se niko nije nadao da bi je mogoa i ovakvu da vidi i zaista ih je sve iznenadila sa svojom pojavom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *