Showbiz

ANABELA ljuta na LUNU ĐOGANI, sramota je priznati da je ona njena kćerka…

Anabela Atijas je nedavno na svom Instagramu podijelila priču u kojoj ej napisala šta sve misli o tome što se desilo a i što se dešava sa Lunom dok je u rijalitiju.

Luna je ponovo započela jendu vezu u rijalitiju koja i nije baš toliko uspiješna i svi se pitaju šta njena majka kaže na njenu vezu sa Markom Miljkovićem.

Naime nedavno je Luna imala okršaj sa Marijanom Zonjić i naravno kao i do sada ona je napravila veliku frku i svađu oko svega.

Nakon toga su prozvali njenu majku zbog svega što se deislo i kako se desilo Luni a Anabela je odlučila stati na kraj svemu tome.

Anabela je priznala da se nikad aniej miješala Luni ni u jednu vezu do sada i nikad anije imala žćelju za tim jer ona sebi bira sa kim će živjeti i sa kim će dijeliti sve pa tako se ni sda nije miješala.

Anabela je priznala da je svoju kćerku odgajala da nikada ne podžri nasilje i da ti nikada nije dobro.

Ona je sa njom pričala kako treba da vodi računa o svemu ovome i da pazi na sovje ponašanje jer ipak ima i mlađšu sestru koja svaki dan prolazi školskim hodnicima i svi znaju da je ona sestra od Lune Đogani.

Priznala je da nikada nije bila za to da njena kćerka uđe u rijaliti i nikada nije je podržala u tome i nije joj preporučivala da radi nešto ovako.

Ali ona je ipak izabrala da to želi da uradi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *