Showbiz

ANABELA Luni poručila DA ODMAH MORA ABORTIRATI!! Marko će te ostaviti čim rodiš BEBU…

Naime Luna Đogani je već nekoliko dana u dilemi da li je ostala u drugom stanju s obzirom na to da joj mjesečnica već nekoliko dana kasni i da ona ni sama nije sigurna da li bi mogla biti trudna ili ne.

Ona je odlučila da porazgovara o svemu tome otvoreno sa Zlatom Đurković i otkrije joj svoje probleme i dileme sa kojima se već nekoliko dana muči jer ni sama nije sigurna da li je ona u drugom stanju ili nije.

Naime Zlata joj re rekla da je ona sasvim mlada da bi mogla da bude majka ali ako baš ima veliku želju da se ostvari u u toj ulozi ovkao rano onda bi trebala to zaista i da uradi i da ispuni svoju želju.

Naime Luna je pričala kako je nedvno sanjala da je saznala da je ostala u drugom stanju te je odlučila otvoreno da porazgovara o tome sa svojom majkom koja joj je istog treba rekla da odmah mora da abortira jer ona ne može sada da bude majka jer joj je za to zaista još prerano.

Onda joj je Anabela donijela neke tablete i molila je da ih popije kako bi odmah abortirala i kako ne bi rodial ovu bebu a Luna bi se sa njom raspravljala i molila je da joj to ne radi.

Luna je u snu sanjala da je saznala da nosi muško dijete i da je to kao neki jako dobar znak rekla joj je Zlata jer je ona čula nedavno za ta tumačenja i sigurna je da su istinita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *