Showbiz

Anabela Marku poručila da se ne pojavljuje na vratima LUNINOG STANA..

Luna Đogani i Marko Miljković su do sada se maksimalno opustili na ljetovvanju u Egiptu na koje su nedanvo otišli kako bi s emogli maksimalno da odmore i da uživaju.

Naime Luna Đogani je sa Markom Miljkovićem odlučila maksimalno da se opusti id a uživa jer je njoj to i njavažnije od svega da bude sretna i zadovoljna te da im avezu kakvu ona želi.

Niame oni dijele redovno veliki brij fotografija na kojima se vidi kako oni maksimalno uživaju i kako im je lijepo tamo.

Dokn oni tamo uživaju u Egiptu Lunina majka je odlučila nejnog novog zeta Marka Miljklovića da iseli iz stana u koji s eon usleio bez ičijeg znajna.

Anabela je bila u Grčkoj na odmoru i ona se maksimalno tamo užiovila i bilo joj je fenomenalno te je sada odlučila da će da riješi probleme i stavri koje su se dešavale dok nje nije bilo.

Nije se nadala da bi on mogoa tako damo da se uslei u stan koji je ona za nju pronašla a i da je Luna ne obavijesti oi svemu tome šta i kako se deislo te na koji način jer ona do sad nikada nije raidla rtakve stvari takve tako reći gluposti.

Anabela nikada niej imala problem da uradi nešto ovkao s obzirom na to da su je svi do sad bezborj puta upoznali i uvjerili se kakvo ponašanje ona ima i na koji način ina vodi svoj život te kako funkcioniše.

Pogledajte i sami se uvjerite kako mu je izbacila stavri ispred stana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *