Showbiz

Anabela otkrila ime svog OCA a i podijelila je njegovu fotografiju!!Mnogi su se iznenadili kada su ovo vidjeli..

Anabela Atijas je nedavno otišla u posjetu svom ocu Ahmedu kojeg je odlučila posjetiti na pravi način i uraditi što želi i na koji način.

Anabela Atijas je otkrila kako se njen otac Ahmed uvijek trudio da joj pomogne oko svega i da joj da podršku u svemu što joj je potrebno i što želi i na koji način.

Naime Anabela je podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako njen otac u naručju ima malog psa te je ona napisala kako je to za nju ljubav na prvi pogled.

Nije do sada dijelila fotografije svog oca i na sve moguće načine ga je skrivala od javnosti.

Ona ima veliki broj rodbine u Sarajevu gdje ej nedavno Luna bila u posjeti svima kako bi ih posjetila na pravi način i kako bi im pokazala koliko ih poštuje i na koji način sve to radi.

Naime Anabela je nedavno odlučila da bi najbolje bilo da se malo povuče iz javnosti i da neke stvari zadrži za sebe i da je to ipak tako i najbolje.

Naime ona je imala velike probleme nakon što je saznala kako je njen suprug vara i na koji način joj je sve to do sada radio.

Onda Anabela je poludila nakon što je to saznala i nije joj bilo ni malo jednostavno prihvatiti to i pomiriti se sa tom činjenicom da je njen suprug radio sve to i svo vrijeme.

Sada se malo povukla da bi sve to zaboravila i da bi se malo smirila nakon svega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *