Showbiz

ANABELA se razbolila.. Kćerka je vodi u bolnicu, ona nikako nije dobro…

Naime Anabela Atijas je do sada uradila sve onako kako ona smatra da bi najbolje bilo da uradi i napravi u svom životu i zaista se maksimalno trudila da sve to odradi na najbolji način.

Naime ona je nedavno viđena u društvu sa svojom kćerkom Lunom koja je vodi te se na njoj vidi nije niti malo dobro i da je bolesna te kako je njena kćerka Luna vodi u bolnicu.

Naiem Anabela se izgleda prehladila i zbog toga je Luna došla da joj pomogne i odvede je u bolnicu kako bi joj pružili određenu zdravsrvenu pomoć koja joj je zaista potrebna.

Anabela i Luna zaista maksimalno provode vrijeme zajedno i trude se da ga i dalje održe kao neekada prije nego li je se ona odselila od nje.

Naime Luna i Anabela se maksnlano trude da urade i naprace sve ono što one žele i smatraju da bi najbolje bilo za njih kako bi one mogle biti sretne i zadovoljne te kao bi mogle da imaju sve ono što je potrebno za sreću i zadovoljstvo.

Nikada do sada nije mogla ni da zamisli da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se u međuvremenu desi te je do sada sve napravila onako kako je ona smatrala da bi najbolje bilo te kako ni moglo u potpunosti da je usreći i obraduje.

Sada pomaže svojoj kćerki maksimalno u svemu da bi ona mogla biti sretna i zadovoljna te da bi mogla da ostvari sve što želi i smatra da joj je potrebno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *