Showbiz

ANASTASIJ je od nedavno počela da živi sa MOMKOM ali često se vraća u MAJČIN DOM UPLAKANA jer…

Anastasija Ražnatović je od nedvno počela da živi sa svojim momkom Đorđem Kuljićem u njihovom zajedničkom domu kojis u zajedno pripremili za sebe.

Ona je priznala da je ona imala veliku želju da jednog dana počne da živi sa sovjim momkom i da uspije da ostavri porodicu o kakvoj je oduvijek maštala da je ima jendog dana.

Naime njena majka je prva ta koja je sumnjala u nju da ona neće uspjeti u ovome s obzirom da je svi dobro poznaju i znaju da je navikla da vlada velika buka i galama u kući a da će sada imati mir i tišinu i sasvim novi i drugačiji život.

Anastasija je priznala da ona nikada nije naučila da kuha i da je zbog toga ona često kod kuće i da je njoj sasvim u redu da ona ide svojima na ručak s obzirom na to da ne zna da kuha i da im je potrebno da provode vrijeme zajedno.

Ona tvrdi da se za nju ništa posebno nije promiejnilo osim toga što ona sada ne spava kod kuće a sve ostalo je isto.

Anastasija bi do sada davala sve od sebe da bi uspjela da izgradi karijeru o kakvoj je oduvijek maštala da je ima jednog dana i njoj je to zaist i bio prioritet i zbog toga je bila spremna na sve da uradi da bi imala ono što joj je potrebno.

Naravno u svemu tome njena majka je njoj najveća podrška i s obzirom na to njoj je zaista puno puno lakše u životu s obzirom na tu činjenicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *