Showbiz

Anastasija došla sa MOMKOM na nastup PRIJOVIĆKE.. Svi su gledali u njega, pogledajte kako izgleda njen momak!!!

Na Kopaoniku je ALkensandra Prijović Živojinović imala nastup i veliki broj njenih kolega je došao na njen nastup jer su se radovali njenom ponovnom dolasku na scenu.

Naime tamo je bila i Anastasija Ražnatović sa svojim momkom Đorđem Kuljićem. Ona je već neko vrijeme u vezi i do sada je bezbroj puta pokazala kako je ona jako sretna i zadovoljna u svojoj vezi i kako ima sve ono što želi da ima u vezi i na koji način da sve to ostvari do sada.

Naime ona je na sebi imala zeleno odijelo i izgledala je jako zavodljivo i fino i to su svi mogli da vide i da se uvjere u to.

Naime onda sa njima je tamo bio i Viktor Živojinović i to su svi mogli da vide kako oni uživaju na pravi način i kako im je itekako lijepo i kako se provode na pravi način te kako su jako sretni i zadovoljni sa svim do sada što su ostvarili tamo i na koji način.

Niko nije mogoa ni zamisliti da bi se Anastasija mogla ovako šetati sa svojim dragim i bez problema otvoreno pričati o svemu tome i pokazatoi kako je ona sretna i zadovoljna i kako je do sada ostvarila sve što ej htjela i na koji način.

Anastasija Ražnatović je do sada uspjela da uradi i napravi puno toga za svoju karijeru i mnogo je sretna i zadovoljna sa svim do sada što je uradila i na koji način.

Pogledajte kako je ona izgledala sretno i zadovoljno sa svojim dragim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *