Showbiz

Anastasija je ista majka.. POJAVILE se njene fotografije iz mladosti a niko ih do sada nije mogao vidjeti…

Svetlana Ceca Ražnatović je do sada uvijek imala jako dobar izgled i ona je naravno dosta truda uvijek ulagala u to da bi danas imala ovakav izgled i ljepotu kakvu danas ima.

Naime do sada su nekako svi moglid a vide kako je ona izgledala kada je imala samo 22 godine i a kako izgleda danas kao jenda prava i otmjna gospođa.

Ona je podijeloila fotoghrtafiju iz svoje mladosti, fotografiju koja je stara oko 20 godina i pokazal svoju fotoguru i izgleda koji je tada imala.

Naravno Ceca je već duže vrijeme na sceni i jako dobro radi svoj posao i sama je zadovlja i itekako svjesna svega toga i zadovoljna je prije vegsa.

Na ovoj fotografiji Ceca ima oko 20 i nekoliko gopdina a ovvo je bilo 1991.godine i ona s enije baš neštp puno promijenila od tada io danas kada je uporedite.

Cecina kćerka Anastasija je odlučila ići majkinom stopama jer je otkrila kako je i jena velika ljubav zapravo psjema i svci naravn o dati da tp i rada kada joj se ovoliko sviša. Ceca j sretma i zadovočjn a sa svim što ej do sad auradikla i šro planora.

Kada pogledate te njne foografije uvjerit će te se u rto i vidjet će ze kako nema razlpga za zabronutpst oli sumnju u nju jer jako dorbo rado svo poso.

Anastasija je nedanvo snimila još jendu svoju novu pjesmu koja je jako dorbo prošla i postzala k je poznata a ona je odčlučila ,alo pdmoriti od svih dok ne dođe malo sei zbog sbohpronela o.

Nije se nadalad a će ovako dopbpro sve da prpđe i da bude ovako upsješn a i zadovolkjna zajedno sa svopjom majkom koja joj je bila velika podrška.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *