Showbiz

Anastasija je nakon posjete očevog groba uradila ovo!! Pogledajte šta je uradila…

Anastasija Ražnatović je nedavno bila na groblju svog oca koji je ubijen prije 20 godina i ona je i dalje u jako teškom stanju jer nikad oprostiti i zaboraviti nešto ovako.

Naiem jučer je ona sa svojom porodicom bila na groblju kod svog oca kako bi odala počast na pravi način s obzirom da je jučer bila godišnjica od njegove smrti.

Naime ona je oduvijek bez ikakvih muka i problema otvoreno pričala o svemu tome kako joj otac fali i kako joj nikada niko neće moći nadomjestiti to i da će joj uvijek faliti.

Na svom Instagramu ona redovno dijeli brojne fotografije na kojima se može to vidjeti a i često piše kako se osjeća i na koji način vidi određene stvari i kako se sve to odvija.

Naime ona je nakon posjete očevom grobu podijelila video kojim je htjela svima da objasni da priprema novu pjesmu i kako se maksimalno sada tome posvetila i odlučila je to uraditi na pravi način.

Naime mnoge je ovo pomalo i razočaralo jer je ona tako brzo mogla da nakon posjete očevom grobu da ide da slavi ipak je mogla malo da sačeka sa svim tim.

Anastasija ej do sada radila sve onako kako ona želi i smatra da bi najbolje bilo da uradi i napravi do sada i kako neke stvari ni sama ne može da zamisli na koji način i kako treba da napravi te da ona može da odlučuje o svemu tome sama.

Neke stvari koje su im se do sada desile su jako uticale na nju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *