Showbiz

Anastasija je odlučila OTKRITI kakv odnos ima sa svojim MOMKOM i zašto ga je do sada skrivala…

Anastasija Ražnatović je nedavno proslavila svoj rođendan na pravi način i to imala je dva slavlja na kojem je bio veliki broj njenih prijatelja sa kojima se ona družial i provodila vrijeme i na moru a i u Beogradu.

Naravno svi su do sada znali kako će ona da nastavi da ide stopama svoje majke i da radi stvari kao i ona i da se trudi na na sve moguće načine uspije da bude jako uspiješna i zadoovljna.

Naime Anastasija je nedavno na jendoj proslavi nosila zelenu haljinu koja je zaista bola fenomenalna a radi se o haljini poznatog modnog brenda koja košta čak 5.000 dinara .

Anasasija sada naprosto sve oduševljava sa svojim stajlinzima i sa svojom ljepotom kojuona ima.

Naprosto neke stvari koje je ona do sada radila su mnogima itekako bile čudne i mnogi nisu vjerovali da bi ona mogla da uspije da dostigne svoj cilj koji je imala.

Anastasija je pokazala kako ona može da uspije i kako njoj to nije nikada bilo a niti će kada da joj bude teško.

Anastasija ej nedavno počela da živi sa svojim momkom i tvrdi da su do sada imali jako dobru komunikaciju i dobar odnos te da je on davao sve od sebe da pokaće nnjoj svoju ljubav i poštovanje i da bi sve uradio za nju samo kako bi bili sretni i zadovoljna.

Ona je nedavno svima otkrila ko je njen momak i da se radi o muškarcu koji je jako civilizovan i kuluturan i koji je spreman na sve samo da bi imao život kakav želi i ženu koja ga voli i čuva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *