Showbiz

Anastasija NAPUSTILA MOMKA te se vratila MAJCI.. Nikada mu neće oprostiti!!!

Anastasija Ražnatović je nedavno odlučila da će se odseliti od svoje majke Svetlane Cece Ražnatović koja jopj je bila velika podrška u svemu u životu i najviše joj se posvetila u životu.

Naime Anastasija je imala veliku želju da se odseli i da pšočne sama da živi i da ima život kakav je odzuvijek imala želju da ima i da ga ostavri na pravi način i onako kako ona želi i smatra da je najbolje.

Naime ono što je mnoge iznenadilo jeste činjenica da se ona vratila svojoj majci Svetlani Cecoi Ražnatović.

Bogdana naprosto nije moglad a podnese da bude bez socvje majke i da žive odvojeno te je odlučila da će joj se vratiti na ovakav način.

Naime Anastasiji nije bio problem da živi sa svojim momkom ali je odlučila da će ipakd a se vrati svojoj majci jer je shvatila kako joj je tamo ipak njabolje i da se tamo najbolje osjeća.

Naravno nejna porodica je itekako bilas retna zbog ovoga jer su je se itekako uželili i poželjeli je na pravi način.

Ceca jopj je dala veliku podršku u svemu opvome jer se nadalda da će se ona osmaopstaliti na ovaj način ali nažalost nije uspjela u svemu ome i predomislila se da se ipak vrai u svoj dom i da živi sa svojom porodicom i to onako kako je navikla i kako želi.

Niko se ovome nije nadao da bi se mogli desiti ali je Anastasija priznala da je ostala u jako dobrim odnosima sa svojim momkom i idalje su u vezi kao da se ništa nije desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *