Showbiz

Anastasija odlučila da će da promijeni boju kose i da sada bude PLAVUŠA… Ova promjena joj baš i ne stoji!!

Anastasija Ražnatović je nedavnp na svom Instagramu odlučila da će da se posavjetuje sa sovjim fanovima te da ih pita šta oni misle o tome da ona promijeni boju svoje kose i da postane plavuša.

Naime ona je pdoijelial footgrafiju na kojoj ona ima plavi boju kose i fotografiju na kojoj ona ima tamnu boju kose i pitala ih je šta oni misle o tome da ona ima sada ovu plavu boju kose te kako joj stoji ova boja.

Njoj ne stoji baš loše ova plava boja ali naravno da joj je puno bolje sa tamnijom bojom kose jer izgleda zaista puno puno bolje u šta se ona i sama uvjerila da joj je bolje tako.

Naime ona je odličila da joj je tako bolje i da ostae crnka jer je ipak njoj sada bolje tako da ona ostane u ovoj boji jer i sama smatra da joj je najbolje da tako i dalje bude i ostane s obzirom na sve do sada kako je bila.

Njena majka se niej složila sa tim da bi joj bila dobra i plava boja kose s obzirom na to kako je ona navikla na nju kao brinetu i da smatra da joj je tako najbolje i da nema potrebe da sada mijenja svoju boju kose.

Anastasija je se složila sa njom i odlučial da ipak sada neće da radi ovakve projmene i da će da zadrži sovju boju koju je oduvijek imala i koja joj se posebno sviđa i sa kojom je itekako zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *