Showbiz

Anastasija otkrila kako se pripremaju za rođenje BEBE…

Anastasija Ražnatović je odlučila otkriti par riječi o tome kako se pripremaju za rođenje prve bebe u njihovoj kući i kako se raduje jer će postati tetka.

Naime ona je priznala da je to posebna sreća za nju i da nikome ne može opisati kako se osjeća i koliko je sretna zbog toga i kako se osjeća.

Naime ona je otkrila kako Bogdana nikada nije bila previše zahtjeva i kao nikada nije bilo teško s njom te kako se ona oduvijek trudila da sve uradi i odradi na najbolji mogući način.

Naime ona je otklrila kao su se Veljko i Bogdana obradovali kada su saznali da će postati roditelji jednom dječakui i da je to itekako bila lijepa i posebna vijest za njih i kao ih je itekako to obradovalo.

Naime priznala je da nikada nije čula Bogdanu da kuka i slično i nikada nije imala neke posebno velike porobleme.

Naime Bogdana se maksimalno potrudila da uradi sve ono što je potrebno da uradi i napravi prije poroda i da joj ej to itekako važno da ima i da uradi.

Nikada nije mogla ni zamisliti da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da joj se desi i da stvaru funkcionišu na ovakav način.

Naime Bogdana je već sve pripremial za doček svog sina i da ima sve što je potrebno da bi se posvetila svom sinu i da ima ono što je potrebno .

Pogledajte i sami se uvjerite u i to kako i na koji način funkcionišu stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *