Showbiz

Anastasija podijelila ovu fotografiju na kojoj se vidi da je sa njom na KAUČU… Kako je ovo uradila!!

Anastasija Ražnatović je nedavno na svom Instagramu fotografiju kojom je ona iznenadila sve jer ipak se radi o tome da ona već neko vrijeme nije ovako nešto uradila.

Anasasija je priznala kako ona itekkao voli mačke i da su joj to jedne od omiljenih žiovtinja i da bi sve dala da ima jendu kod svoje kuće.

Naiem ona je priznala da gdje god da krene mačke se doslovno lijepe za nju jer postji ta neka magija i povezanoist između njih.

Anastasija Ražanotivć je dio sada pokazala sve šta i kako ona želi i na koji način da ostvari i da ima sve ono što želi i kako želi da ima u svom životu.

Anastasija Ražnatović je uspjela da postogne dosta toga i nakon svoje dvije nove pjems ekoje je objavila privukla je posebnu pažnju na sbe eje rje pokazala kako ona može da uradi i to na oravi način.

Priznala je da je kao i mala voljela mačke ali njena majak joj nije dopuštala da ihj ima jer je buila još mala za to i bolje za nju da ne radi nešto tako.

Ali sad aima dovoljno godina da se brine i o sebi i o njima takod a može da ih ima i ona je sebi već jendu nabavila da je ima u svom stanu.

Ona je izgledala baš sretna i opuštena sa sovjom mačkom i to s eitekako moglo primijetiti na ovoj fotografiju gdje oni izgledaju jako sretni i zadoovljni.

Pogledajte kako ona izgleda na i ovoj fotografiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *