Showbiz

ANASTASIJA proslavila rođendan u GRČKOJ da bi SAKRILA SVOG MOMKA OD JAVNOSTI ali plan joj nije uspio…

Anastasija Ražnatović je nedavno svoj rođendan proslavila u Grčkoj na Mikonosu i zaista je imala fenomenalnu proslavu koju je imala želju da sakrije do javnosti ali plan joj nije uspio.

Naime njena majka je podijelila njenu fotografiju iz djetinjestva na kojoj je ona imala samo godinu dana i već tada se moglo preptpostaviti da će ona biti jedna jako lijepa i uspiješna djevojka.

Anastasija je proslavila sada svoj 21.rođendan i zausta je jako lijepa ali i uspiješna djevojka

Uspjela je da snimi već dvije pjesme koje su postale jako poznate i ona je bila itekako zadovoljna i svijelo joj se raditi ovaj posao i priznala je kako planira cijeli žovot da se ovim bavim jer joj se sviđa mada nikada nije ni pomislila da bi jednog dana mogla da radi nešto što i njena majka i da bude ovako uspiješna i zadovoljna.

Anastasija je na svoju proslavu pozvala veliki broj prijatelja koji su odlučili otputovati sa njom u Grčku kako bi zajedno sa njom proslavili njen rođendan.

Ona je na sebi imala jednu kratku bijelu haljinicu u kojoj je izgledala kao barbika i i ona je bila jako sretna i zadovoljna.

Osim toga na svom Instagramu je redovno dijelila videozapise tako da se moglo vidjeti kako i na koji način je ona proslavila svoj rođendan osim što niko nije mogao da vidi muškarca koji je osvojio njeno srce ako barem postoji jer ona do sada nikada nije otkrila to a mada svi sumnjaju u to.

Pogedajte i sami kako je prosalvila rođendan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *