Showbiz

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ je od svog momka ĐORĐA KULJIĆ dobila POKLON koji niko nije očekivao.. Da nije malo pretjerao!!

Anastasija Ražnatović je nedavno proslavila svoj 21. rođendan na kojem je bio veliki broj poznatih ličnosti i sama je bila nekkao previše sretna i zadovoljna sa svim što jre imala na sovm rođendanu.

Naime ona je prvi put javnosti predstavila svog momka Đorđa Kuljića kojeg je do sada mudrno skrivala i nije nikome pričala o njemu i skivala je mudro sve.

Naime na njenom rođendanu su bilie i kolege njen majke među kojima je bila i Marina Tucaković, Željko Joksimović, Haris Džinović i još dosta njih.

Naime u svemu ovome najveću podršku imala je od svog momka koji je cijelo vrijeme držao oko struka i od svoje majke .

Ona je bila nekako posebno sretna i vesela te se moglo primijetiti koliko su ona i Đorđe zaljubljeni i koliko djeluju sretno i zadovoljno.

Naime proslava nejnog rođenadana je bila u jendom od najluksuznijih i najskupljih restorana u Beogradu i naravno niko ništa drugo nije ni očekivao od njih s obzirom na to koliko su one poznate i koliko su bogate.

Naime Anastasija je dobila poklon od svog momka koji je posebno iznenadio i nije se nadala da bi mogla dobiti nešto ovako od njega i zaista je to usrećilo i razveselilo od njega ali niko se nije mogao uvjeriti u to.

Osim toga Anastasija je još mlada i tek je napunila 21.godinu i čeka je još dosta toga u životu što bi trebala da priođe i da vidi i da nauči.

Naime počela je jako dobro graditi svoju karijeru i sama je svjesna toga i daje sve od sebe da uspije u tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *