Showbiz

ANASTASIJA Ražnatović JE u vezi sa momkom za kojeg nije znala da je bio sa njom u vezi.. Kada je to saznala ona je poludjela..

Anastasija Ražnatović je do sada uvije viđena u jako dobrim kombinacijama i u jako dobrim stanjima te niko nije očekivao da bi je mogao sada vidjeti ovaku.

Ona je od nedavno počela da živi sama u sovm novmom stanu ali izgleda da ona živi sa svojim novim momkom koji ne ide nigdje iz njenog stana tako da je velika vjerovatnost da žive zajedno.

Ona ej nedavno na svom Instagramu podijelila video na kojem se vidi kako ona izgleda bez šminke i u jutro kada se tek probudi.

Naime niko nije očekivao nešto ovkao od nje s obzirom an činjenicu da ona je do sada dijelila fotografije na kojima ima ful šminku i na kijima izgleda fneomenalno takid a će razlika svakako da bude drastična.

Do endavno oan nije htjela otkriti ko je njen momak i sa kim je ona zapravo u vezi tako da su se mnogi i pitali zašto i kako ona nema momka te šta se dešava sa njom.

Anastasija Ražnatović je svog momka prvi pit predstavila javnosti na svom rođendanu i tada su se svi nekako posebno iznenadili kada su vidjeli sa kim je ona u vezi.

Naime Anastasija Ražnatović je priznala kako ona do sada niej htjela ni da pita ni da zna sa kim je sve bio njen momak jer nju te stvari ne zanimaju i jerd je njoij važno da je ona sretna i zadovoljna a to s kim je sve on bio u vezi je ba i ne zanima i ne želi da zan za to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *