Showbiz

Anastasija Ražnatović konačno JAVNOSTI PREDSTAVILA svog NOVOG MOMKA.. Pogledajte o kome se radi…

Anastasija Ražnatović je nedavno proslavila svoj rođendan na otoku Mikonos u Grčkoj gdje je došao velikui broj njenih prijatelja kako bi zajendo sa njom proslavili njen rođendan i uveličali joj ovako veliki i poseban dan.

Naime njen momak je Đorđe Kuljić je sa njom bio na odmoru u Grčkoj i ona je sa njim tamo provela dosta i lijepo vrijeme su proveli zajendo.

Naime ona je ropđendan malo rani eoproslavila s obzirom na to da joj je rođendan 30.05 i da da napuni 21 godinu a ona je već priznala kako jedva čeka da se osjeća iovkao kao prava žena.

Anastasija Ražnatović je odlučila svoj privatni život da daleko sakrije od javnosti i do sada nije htjela da otkriva identitet svog momka i niko nije znao za njega.

Sada nakon svog rođenandan podiejlila je fotografiju na kojoj je zajedno sa njim njen prijatelj i njen momak Đorđe.

Njen momak nije iz Beograda nego je porijeklom iz Novog Sada i sa njim je ona provela već dugo vremena.

Naime on je oprije njen bio u vezi sa Stanijiom Dobrojevil ali nikada nije htjeo da prizna da se to zaista desilo bez obzira na to što postoje brojni dokazi za to.

Anastasija Ražnatović je do sada skrivala svoju vezu ali sada ej dolučila pokazati svima ko je njen momak i kako ona sada može da ide dalje i kako joj je već odavno bilo vrijeme da sebi pronađe nekoga sa kim će moćid a bude i da joj bude fino i lijepo i da bude sretna i zadovoljna u toj vezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *