Showbiz

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ne može sama da KUHA I PERE te je potražila SLUŽAVKU DA IMA KAO U KUĆi koju ima njena majka…

Anastasija Ražnatović je nedvnp počela samsa da živi u jendom jako luksuznom stanu koji je odlučila da će da kupi da ga ima za sebe i naravno ona je uspojela u tome i tamo sad anaravno vrijeme provodioi sa svojim momkom kojeg je nedavno predstavila javnosti i tada su svi konačno mogli da upoznaju njenog momka.

Đorđe Kuljić je odlučuo da će da se pridruži svojoj djevojci s obzirom da su svima priznali da su u vezi te da nema potrebe da to kriju s obziriom na to da su odlučili da će to da bude ozbiljna veza i zaista ono što oni žele i što im je potrebno da imaju.

Dok je žvijela sa majkom Anstasija nije bila upućena ni u jedan kućanskji posao niti je to nju nekada zanimalo s obzirom a to da je zanla da imaju kućnu pomoćnicu i to je sve.

Naiem ona sada od kako je počela da živi sama je tek tada sg+havtila šta znači biti žena i imati kučanske poslove te kako trteba vremena i prakse da se stekne naviak da bi se ovi poslovi riješili.

Ona je priznala kako jokj je pooć što prije potrebna jer više ne može sama da se snađe sa svim ovim s obzirim na to da je ona bila upućena do saDA SAMO I TO GDJE JOJ STOJI ODJEĆA,

šminka i obuća koju bi sama sebi prupemila ali je imala djevokjku koja se brinula u+o svemu tome na pravi način i onako kako je to zaisatz potrebnoi a sada njoj odmah treba neko tako ko će se bronuti o tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *