Showbiz

Anastasija SLIKANA NA TAJLANDU!! Evo s kim je otišla na odmor..Za ovo nije znala ni njena majka!!

Anastasija Ražnatović je odlučila otići na odmor na Tajland kako bi se maksimalno odmorila i kako bi mogla uživati na pravi način tamo.

Naime ona je odlučila otići tamo na odmor kako bi se mogla odmoriti na pravi način i uživati i spremiti za nove poslovne pobjede koje su joj ostale i koje treba da uradi i napravi.

Naime ona je sada odlučila dati sve od sebe da snimi spot za novu pjesmu i da oduševi svoje fanove i da im pokaže kako ona može napraviti puno toga i oduševiti sve pa i samu sebe.

Naime ona je otišla na Puket a to je jedno od najvećih Tajlandskih ostrva gdje uživa iz dana u dan sve više i više.

Naime mnogi su se oduševili kada su vidjeli kako izgleda njeno tijelo i kako je ona uspjela da sve to uradi i napravi do sada i na koji način.

Niame Anastasija Ražnatović je uvijek davala svoj maksimum i trudila se oko svega da bi bila zadovoljna i sretna na pravi način.

Neke stvari koje su joj se desile u međuvremenu su itekako uticale na sve to da ni sama više nije znala kako i šta bi rekla na sve to i na koji način.

Ona je i dalje u vezi sa svojim momkom kojeg je nedavno predstavila javnosti i mnogi su se mogli uvjeriti u to kako ona ima jako dobrog i zgodnog momka i da je posebno sretna i zadovoljna jer ga ima pored sebe.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *