Showbiz

ANASTASIJU nikada do sada nismo mogli vidjeti u ovakvom stanju…

Anastasija Ražnatović je odlučila da će da bude pjevačica kao i njena majka i da je to ono čime ona želi da se bavi u svom životu i ono čemu želi da teži i da bude što bolja i uspješnija u svemu tome.

Anastasija ej već snimila svoju pjemsu koaj je jako dobro prošla i sada rtadi na tome da ih još snimi i da se predstavi na jpoš bolji i bolji način te ide joj jako dobro i iz dana u dan svi smatraju da će to da bud ejoš bolje i bolje.

Niko nije ni znao da je ona već kao mala pokazala talenat za pjevanjem i da je išla na jedno takmičenej gdje s e predtasvila sa sovjom pjesmom koju je tada odabrala da će da otpjeva.

Naime ona je pjevala ovu pjesmu damo dok je imala 11 godina i svi su se oduševili kada su ovo čuli i vidjlei.

Već tada se mogli vidjeti i naslutiti d abi ona jedog dana mogla da bude posebno uspšiješna i dobra u ovom poslu i da je to ono čime bi ona u narednom periodu mogla da se bavi.

Ona je podijelila ovaj video snimak na kojem se moglo čuti kao ona pjeva te su se svi oduševili i čestitali joj na tome kako je ona dorbo odradila svoj posao i kako joj itekako dobro ide u svemu tome te kako bi se već raniej trebala da vbavi sa pjevanjem ali eto ni sada naravno nije kasno i može uspjeti u svemu tome ako želi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *