Showbiz

Anđelina je godinama u vezi sa SINOM OVE POZNATE PINK PANTERKE a niko nije znao za ovo.. A kada je ona saznala nastao je haus!!!

Anđela Vujović je sada poznatija kao Anđelina te ona je u vezi neko vrijeme sa sinom poznate Olivere Ćirković. Naime ona je dugo vremena bila član kriminalne bande.

Naime ona nikada nije o tome pričala i nikada nije dozvoljavala da se u njenom prisustvu priča o svemu tome.

Ona je sada počela da gradi svoju karijeru i odlučila je da bi najbolje bilo da sada uradi nešto ovako i na ovakav način.

Naime ona je odlučila da će se maksimalno posvetiti svojoj karijeri i da je to ono što ona želi i smatra da je potrebno i da želi da ima i da ostvari.

Naime ona je priznala da ima velike planove sa svojim momkom i da sve to želi da napravi i ostvari.

Naime Nikola Ćirković je poznati košarkaš i on je kao i njegova majka sasvim polahko ušao u svjet kriminala i svega ovoga.

Name ona je prozbnaola kako su brzo postali bliski i kako joj sve to što on radi i što je radio nikada nije smetalo i ni sama ne želi da se miješa u sve te stvari i da radi nešto na takav način i slično tome.

Ona ima fenomenalan izgled u šta su se svi mogli da uvjere i itekako su se oduševili sa svim tim kada su to vidjeli jer ona zaista ima fenomenalan izgled i ljepotu na kojoj joj sada mogu svi da zavide kada vide kako izgleda i kako je uspjela u svemu tome i na koji način.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *