Showbiz

Andreana ČEKIĆ donijela VAŽNU ODLUKU te je njemu dala velike PARE jer.. Pogledajte zašto je ona to uradila!!

Andreana Čekić je do sada bezbroj puta pokazala kako ona može i hoće napraviti ono što želi i za šta smatra da je najbolje da uradi i napravi u svom životu.

Naime ona je uvijek davala sve od sebe da bi svojim najbližima pomogla u svemu koliko god ona to može i nikada joj nije bio problem uraditi nešto tako.

Naime ona bi i zadnje pare iz novčanika dala u koliko je to nekome zaista potrebno da bi bio sretan i zadovoljan.

Naime ona je odlučila pomći sada svom bratu Mariju kako bi i on izgrado svoju karijeru i postao poznati pjvač jer je vidjela kako on ima zaista veliki talenat i kako bi mogao da uspije u svom životu.

Andreana je već uspjela pronaći i pjesmu za svog brata i uraditi sve kako bi on već počeo sa snimanjem i kako bi uspio da uradi i napravi ono što želi i što smatra da bi najbolje bilo.

Darko Lazić je također odlučio da će mu pomoći na pravi način i uraditi sve što je potrebno da bi sretni i zadoovljni sa svim do sada šta je i kako napravljeno i na koji način.

Naime Darko Lazić i Marina Gagić su odlučili da će napraviti sve potrebno da pomognu Andreani koja je njima maksimalno pomogla oko svega na pravi način i onako kako to oni zaista i zaslužuju da se uradi i napravi do sada.

Andreanin brat već radi na snimanju svog spota i pjesme pa svi jedva čekaju da to vide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *