Showbiz

Andreana Čekić je uselila svog novog MOMKA u svoj stan te su odmah počeli da dijele INTIMNE FOTOGRAFIJE…

Andreana Čekić je objavla svoju novu vezu sa Markom Miloševićem i bez imalo stida i ustručavanja ona iz dana u dan pokazuje koliko je zaljubljena i koliko je sretna u svojoj novoj vezi.

On je još uvijek u braku sa Marinom i sama Aleksandra to zna i svjesna je u kakvoj je vezi ali njoj to ne smeta i ne predstavlja joj problem.

Na društrevenim mrežama iz dana u dan možete da vidite brojne fotografije Andreane Čekić i njenog momka jer ona bez ikakvih problema dijeli njihove zajedničke fotografije kako bi svima pokazala da je njihova ljubav iskrena.

Nedavno je podijelila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj je ona zajedno sa svojim partnerom i izgledaju sretno i zadovoljno.

Naime oni su ovom gotografijom htjeli da čestitaju Đurđevdan i Ramazan muslimanima kako bi na ovaj način pokazali kako poštuju obje vjere.

Andrana Čekić je do sada imala brojne probleme u braku sa svojim suprugom i više nije ni sama znala kako da se nosi sa svim ovim stvarima i problemima koje je imala tako da je odlučila da je najbolje da se sve ovo završi i da ne nastavljaju dalje.

Andreana je itekako bila svjesna da će je svi osuđivati zbog njene nove veze sa ovim momkom ali ona je bez obzira na sve to odlučila biti sa njim jer je imala veliku želju da bude sretna i zadovoljna u svom ljubavnom pogledu.

A da je ona sretna to se može vidjeti i na fotografijama koje ona dijeli iz dana u dan sa svojim partnerom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *