Showbiz

Andreana ne smije da se DRUŽI sa DARKOVOM VJERENICOM.. Pogledajte šta joj je ANA REKLA…

Andreana Čekić je nedavno otkrila kako je ona sa Anom Sević došla u manji konflikt zbog toga jer je ona počela da se druiži sa Marinom, Darkovom vjerenicom.

Andreana Čekić je već dugo vremena sa Anom u dorbirm odnosima i baš su dobre drugarice te su se družile dosta vremena i provodile vrijeme zajedno.

Naime ona je priznala da nikada se nije nadala da bi njima žiovt mogao ovako da se okrene da 360 stepeni i da bi mogle nešto ovako da preživaljavaju i da se bore sa svim ovim.

Naime Andreana nikada nije potvrdila da je njoj Ana zabranjivala da se ona druži sa Marinom s obzirom na to da je i Ana sebi našla momka i da sa njim provodi vrijeme i da se maksimalno i druže i provode vrijeme zajedno.

Naime Andreana je priznala da je sa Marinom počela lijepo da se druži još pogotovo sad kad je postala majka i da se ucjenila da je Darku sa njom i baš lijepo i da se lijepo druže.

Marina je malo povučena ali je maksimalno posvećena svom odosu i životu sa Darkom Lazićem i koji se još u potpunosti nije promijenio i uradio sve šo je potrebno da bi svi bili sretni i zadoovljni i da bi imali ono što im je i za sreću i život potrebno.

Andrana je također u novoj vezi u kojoj izgleda uživa iz dana zu dan jer djeluje tako a sada samo ona najbolje zna da li je to zaista tako ili nije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *