Showbiz

Andreana ponovo iznenadila sve sa svojom objavom.. Evo šta je sada uiradila sa svojim dragim!!

Andreana Čekić je nedavno pristala na zaruke koje joj je ponudio njen momak koji je do sada dosta toga uradio da bi samo bio sretan sa svojom dragom Andreanom u šta su se mnogi do sada uvjerili.

Andreana Čekić je nakon svega toga odlučila da će promijeniti i boju svoje kose te da će imati sada i plave pramenove kako bi ona napravila neku promjenu na sebi kojom će da bude sretna i zadovoljna.

Naime ona sada ima itekako veliku kosu u šta su se mnogi uvjerli te je ona sama priznala kako ima veliku kosu i naravo itekako velike snove da bi bila sretna i zadovoljna.

Naime njoj nije važno šta drugi govore i na koji način se ponašaju i ophode prema njoj zbog svgea što je uradila jer ona tvdri da samo ljudi koji je poznaju i koji je vole razumjet će zašto je ona uradila nešto ovako i na ovakav način.

Sada želi da bude sretna i zadovoljna sa svim a sve ostalo je manje važno i jednostavno ne može i ne želi ništa da mijenaj jer je njeo srce odlučilo šta treba i kako terba da uradi

Ni sama nije mogla da vjeruej da je nešto ovako i na ovakav način bilo moguće da se uradi ali eto sada se uvjerila da se sve može uraditi kada se ima dovoljno želje za tim da se napravi i uradi.

Nije mogla da vjeruje u to da se nešto ovako desi i na ovakav način te da bi se sve ovako iznenada moglo da promijeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *