Showbiz

Andreanu Čekić i njenog momka zvao njen BIVŠI SUPRUG DA MU POMOGNU.. Kako se usudio..

Andrena Čekić je do sad uvijek otvoreno pričala o svemu što je do sada uradio njen suprug i na koji način. Naime ona se nakon razvoda sa Ivanom Miladinovićem opustila i počela je da izlazi i pojavluje se u javnosti sa svojim novim momkom bez obzira na činjenicu da je on još uvijek oženjen.

Andreana Čekić je otrkila kako je imala problema sa svojim surpugom koji je na sve moguće načine pokušavoa da je ponizi kako bi sebe uzdigao i to je radio pred samo važžnim i poznatim osobama da ona kasnije ne bi mogla da se pojavi pred njima zbog stida i sramote.

Adreana Čekić naprosto više nije mogla da izdrži takvo ponašanje i odlučila je kako je njabolje da sa njim zauvijek završi i da se riješi muka i problema koje je do sada imala.

Naime nakon svirke koju bi ona imala sa bendom on bi obično napravio problem i pred svima je osramotio kada bi počeo da se dere na nju kako nešto nije dobro uradila ili slično.

Onda otrkial bi kako s eon dopisivao sa raznoraznim ženama i djevojkama i pored toga ovako ponašao prema njoj, to jednostavno nema oprosta.

Andeana je bišem mužu davala sav novac jer je znala da on nema ništa s obzirom da on radi za nju i njern bend.

Onda kada je upoznala svog novog momka ona je razmišljala o tome kako će svi reagovati kada čuju da je on svoju suprugu ostavio zbog nje jer ej to zaista i tako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *