Showbiz

Andrena Čekić pokazala poruke koje dokazuju da je njen suprug varo i DOK JE BIO U BRAKU SA NJOM…

Andreana Čekić je nedavno priznala kako njen suprug Ivan Miladinović sa kojim je bila neko vrijeme u braku je varao dok je bio sa njiom iako on tvrdi da to nije istian i sve ukazuje na to da jeste.

Andreana Čekić je nedavno odlučilad a će se rastati od svog supruga jer jednosatvno više niej mogla da podnese da se neko ovako igra sa njom na ovja način i da radi nešto ovkao.

Naime on je sada u vezi sa Gabrijelom Pejčev i sa njom je već odavno započeo vezu i sa njim je bio.

Naime ona je otkila kao smatra da je iv samo jedan od markeringa Gabrijelinog jer joj je sada to itekako potrebno da bi mogla na pravi način da se uspne i da izgradi svoju karijeru.

Gabrijela Pejčev sad a i radi sa Ivanom isto kao što je nekada radila i bila u vezi sa njim Anderena Čekić sa kojom je on nekoliko godina bio u vezi i zajedno.

Naime ona je nju posebno optuživala zbog njene navodne afere sa njim jer je ona tada bila u vezi sa muškarcem koji je oženjen a sada je ona uradila istu stvar i ona je sa muškarcem koji je oženjen i koji je sve ostavio zbog nje.

Ona je odlučila da ništa neće reći na njenu prozivku i na sve to jer je smatrala da to nije ni fer ni korektno od nje jer radi takve stvari.

Ona s epomirila s tim šta s ei kako desilo i odlučila krenuti dalje jer smatra akko je to njablji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *