Showbiz

Andrena sa DARKOM izbjegla smrt u zadnjem trenu!! Ponovo ludo vozi…

Andreana Čekić je nedavno započela novu vezu sa muškarcem koji je oženjen ali njoj to nije predstavljalo problem da bi ona bila sa njim. Naime i ona je u braku pa joj te stvari nisu bile problem jer joj se svidio ovaj muškarac pa je odlučila dati sve kako bi bila u vezi sa njim.

Ona je svjesna kako joj treba mušakarac pun razumijevanja s obzirom na samu činjenicu da ona mora da stalno putuje kako bi odradila sve poslove koje treba da odradi i kako bi bila uspiješna onoliko koliko je to zaista i potrebno.

Ona najviše vremena provede u putu dok se vozi i dok ide sa određene destinacije na drugu kako bi stigla da obavi sve što je potrebno da obavi i da ide na sve dogovorene nastupe koje ima.

Ona je nedavno podijelila fotografiju na kojoj ona sjedi na suvozačevom mjestu te je podigla noge na kontrolnu tablu kkao bi se opustila ali bila je vezana.

Naime ovo je zaista opasno da radi ovakve stvari i da digne noge na kontorlnu tablu jer kada bi došlo do udesa ostala bi bez nogu vjerovatno.

Naime ona je priznala da je ovo samo sada uradila kako bi se odmorila malo jer je ovih dana baš imala naporne nastupe i zaista s epuno odmorila tako da je jedva čekala da se malo odmori od svega i da uzme vremena za sebe .

Pored nje je bio njen novi momak sa kojim uživa iz dana u dan bez obzira na sve što se desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *