Showbiz

ANGELA MERKEL sazvala hitan sastanak.. Zbog TEŠKE BOLESTI MORAT ĆE DA …

Njemačka kancelarka Angela Merkel je nedavno priznala kako ima probleme sa zdravljem te da će zbog toga morati da napravi neke promjene u svom poslu da bi mogla da ga uskladi sa sovjim zdravljem.

Naime ona je na svečanoj ceremoniji u Berlinu sjedila pored prmeijera Danske i samim tim je prekršila jedno od temeljnih pravila koje je trebala da ispoštuje ali sada ga nije mogla da ispoštuje.

Niame ona je već izjavila kako će morati raniej da da ostavku zbog svog zdravstvenog stanja a to bi moglo da bude i prije 2021.godine.

Ona je već izjavila svima kako s eona osjeća dobro ali niko u to ne vjeruje s obzirom na to da kad je vide uvjere se da ona ne izgleda ovako dobro kako ona tvrdi.

Angela je izjavial već odavno kako na sledećim izborima koji budu nećče da se kandiduje jer ona neće moći da to ispoštuje i odradi.

Naime ona je u decembru već sovje mjesto prepistila Kramp Karenbaureovoj.

Ona do sad anikada nije nikeom otkrla šta s enjoj tačno dešava i od čega boljuje i o kakvoj bolesti se radi te da li bi postojala mogućenost da se ona izliječi jer ni ona sama nikada nije o tome ni sa kim pričala i ne ćželi da niko sazna šta se sa njom dešava i kako.

S obzirom na to da ona ne želi da priča o tome niko joj ne može i pomoći iako mnogi imaju toliku želju da joj pomognu ali ona naprosto to ne dozvoljava sa opvakim ponašanjem kojin ima i sa ovakvim stavom koji je zauzela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *