Showbiz

Ani Nikolić hitno prevezena u BOLNICU.. Nakon dijete koju je imala pozlilo joj je!!!

Ana Nikolić je nedavno otputovala u Maroko sa svojom ekipom kako bi mogla snimiti spot za svoju novu pjesmu na kojoj je radila neko vrijeme.

Naime ona je sa sobobom povela veliki broj ljudi i cijeli tim kako bi joj pomogli na pravi način i kako bi dobro odradila posao koji treba da uradi.

Naime ona je nekoliko mjeseci bila na posebnom režinu prehrane kako bi mogla smršati onoliko koliko ona želi i koliko smatra da joj je potrebno da smrša.

Ona se u jednom trenutku srušila jer više nije mogla to da podnese s obzirom na činjenicu da je za dvije sedmice trebalo da snimi čak 5 spotova i da to bude dobro i da bude zadovoljna i sretna sa svim tim.

Naime ona više nije mogla da podnese taj tempo kojim je sve to išlo tako da se samo u jednom trenutku srušila i morala je odmah an infuziju kako bi sebi došla nakon svega toga.

Sve se to desilo samo zato jer se preforsirala i ništa više, priznala je i sama te sve obavijestila kako nema potrebe za panikom i brigom oko svega toga jer se sada osjeća dobro.

Naime ona je veliki perfekcionista i voli da sve bude na svom mjestu i u najboljem redu u koliko je to moguće a to je i sada dokazala sa svim ovim.

Ana Nikolić je oduvijek bez ikakvih problema ostajala i duže na sceni i radila bi sve samo kako bi postigla željeni cilj i kako bi sve bilo u najboljem redu i kako bi mogla postići ono što želi.

Znala je ostajati i duže na snimanju, samo kako bi napravila i dobila ono što želi i na koji način želi da napravi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *