Showbiz

Anin BIVŠI MOMAK otkrio kako ga je ona MALTERTIRALA te kako mu je uradila ovo!!! Užas…

Ana Korać je nedavno posebno osuđivana od ssrtrane svih zbog svoje veze sa Davidom Dragojevićem koji je bio vjeren sa Aleksandrom Subotić . Naime ona je bila u vezi sa Markom Markovićem.

Nakon što su diskvalifikovali Aleksandru Subotić ona je odmah nasrnula na Davida i počela vezu sa njim a on je ostavio svoju vjerenicu zbog nej.

Naime za njihovu vezu svi obično kažu kako je krpa našla svoju zakrpu i kako je to i tako u životu te da se ovakve stvari ne mogu ni predvidjeti a ni izbjeći.

Ana nikada nije dozvoljavala da neko kaže kako je ona bila u vezi sa Markom Markovićem i kako je sa njim bila samo kao drugarica i ništa više.

Naime ona je mogla da negira sve ovo dok se nisu pojavile ove fotografije na kojima se zaista sve jasno vidi i ona ne može da kjaže da nisu imali ništa i da su ovako bliski bili samo onako.

Marko je priznao kako mu je ona nekada bila toliko naporna da više nije znao kako i na koji način bi mogao da je se riješi ui da konačno kaže da je slobodan i da nema nikoga.

Niko do sada se nije miješao u njen život i nije imao želju da radi takve stvari s obzirom na samu činjenicu da ona treba da radi i da upravlja svojim životom onako kako želi i umije i da radi šta god poželi na ovom svijetu.

Ana je zaista jedna jako lijepa i zgodna djevojka kojoj se mnogi dive kada je vide kako izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *