Showbiz

Anin NOVI MOMAK je bio u vezi i sa RADOM.. Kada vidite kako izgleda, iznenadit ćete se.. ISTETOVIRAN je na sve strane!!

Ana Nikolić je prije par mjeseci odlučila započeti svoju ovu vezu sa Boškom koji je nekada bio u vezi sa poznatom voditeljicom Radom Radenović i to su svi mogli da znaju.

Naime on je 2017.godine bio sa Radom u vezi tada su svi mislili kako će oni ostati zauvijek zajedno i kako će oni moći da ostvare puno toga na pravi način i onako kako žele da imaju.

Onda je sve iznenada puklo i niko se nije nadao da je nešto ovako moguće da se desi i da pukne ovako iznenada i na ovakav način.

Naime sada su on i Ana Nikolić zajedno i oni su pokušali prvo sakriti od kavnosti svoju vezu ali im baš i nije išlo toliko u svemu tome jer se sve saznalo da su oni zajendo i na koji način funkcioniše njihova veza i sve to.

Naime on je bio na sahrani svog prijatelja Filipa Kapisode i da je on bio jako blizak sa njim te kada se ovo desilo izbacilo je sve iz takta te niko nije mogao da vjeruje da se nešto ovako i na ovakav način moglo desiti.

Naime o njegovom slučaju je brujala cijela nacija s obzirom na koji način se sve to desilo i kako je iznenada preminuo on.

Ana Nikolić je uspjela da ostvari izgled koji je nekada imala i u to su svi mogli da se uvjere da je ona uspjela da uradi i napravi do sada te su se mnogi zapitali da li je nešto ovako i na ovakav način moguće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *