Showbiz

Anine KOMŠIJE otkrila koliko je ona zapravo SMRŠALA te kako RASTA dolazi svaki dan..

Ana Nikolić je uspjela napokon da počne gubiti svoje kilograme sa kojima se već duže vrijeme muči te sa kojima više ni sama nije znala kako da ih se riješi i na koji način.

Priznala je i sama da joj je se više smučilo da svakodnevno sluša priče ljudi kako ona ima previše kolograma i da više ni ne izgleda dobro kao što je nekada izgledala.

Naime ona je već nekoliko puta do sada podijelial fotografije na kojima se vidi kako je ona drastično smršala i kako izgleda jako dobro.

Naravno trebalo joj je vremena da uspije u tome ali ona je posebno sretna i zadovoljna asda zbog toga.

Naime ona je uspjela da skine čak i više od 20 kilograma i naravno razlika je itekako vidljiva na njoj.

Naime ona je jako prijatna komšinica priznale su komšije itz njene zgrade i akda bi je god vidjeli ona bi bila dotjerana ali naravno nakon poroda ona je izgledala baš drugačuje štio je svima bilo čudno jer nisu navikli da je viđaju ovako ne bađ previše dotjeranu i to je bial drastičan promjena za koju su je mnogi osuđivlai.

Onada Rasta redovno dolazi i svi ga mogu vidjeti kako o iuz njohovog stana izlazi sa sovjom kćerkicom sa kojom redovno provodi dosta vremena i njemu je to naravno itekako važno s obzirom da on ne želi da njihova kćerkica osjeti nedostatak neki zbog njihovog razvoda.

Pogledajte kako je ona uspjela da skline svoje kilograme te kako sada izgleda jako dobro i sami će te se itekako oduševiti kada vidite to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *