Showbiz

Arkana su ubili prije 20 godina a ono što se desilo posljednje TAJ DAN prije njegove smrti mnogi nisu znali.. SADA JE SVE OTKRIVENO!!

Taj dan je bio najgori u životu za njegovu porodicu jer su u jednom trenutku ostali bez njega i nisu mogli uraditi ništa da bi ga vratili ili da bi to spriječili.

Naime tri metka su usmjerena u Arkana te je odmah ubijen. Naime danas je tačno 20 godina od kako je Arkan mrtav i to 15.01.2000.godine je ispred hotela Interkontinental ubijen Arkan i zauvijek je napustio ovu zemlju u šta su svi mogli da se uvjere.

Naime taj dan su u 17 sati ispred hotela samo iznenada stala dva auta iz kojih je izašao Dragan Nikolić Gagi sa Milanom Đuričićem Mikijem koiji su itekako do sada bili poznati policiji zbog svega što su i kako do sada uradili i na koji način.

Naime Zoran Nikolić Pegla je izašao iz drugog auta i on je također poznat po brojnim stvarima koje je do sada radio i na koji način je napravio nešto ovako i na ovakav način.

U hotelu je taj dan bila velika gužva a Arkan i Ceca su došli tamo zajendo sa njenom sestrom i Zvonkom Mateovićem koji je bio njihov tjelohranitelj.

Ceca je sa svojom sestrom tražila neke stvari u određenim buticima a Arkan je sjedio sa određenim društvom u holu i razgovarao.

On je bio okružen ljudima koji su ga odlučili ubiti na ovako mudar i smišljen način.

Naime Gavić je u jendom trenutku ustao i krenuo prema njemu i izvadio je pištolj CZ 99 i tri metka je ispalio prema Arkanu u šta su se svi mogli uvjeriti koji su bili tu.

Policija je brzo stigla ali Hitna pomoć je kasnila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *