Showbiz

Arkanov sin se odlučio vratiti u SRBIJU a evo koga će prvo da posjeti!! Ceca sva u panici zbog toga..

Vojin Ražnatović je Arkanov vanbračni sin koji ima 36 godina i on već dugo vremena bude u Americi ali izgleda da je nakon 17 godina odlučio da se vrati u Srbiju.

Naime on je odlučio doći u Srbiju te će posjetiti prvo grob svog oca jer je odlučio da je tako njabolje da uradi nakon toliko vremena koje je prošlo.

Naime on je odlučio da će malo na duže vrijeme da dođe u Srbiju da vrijeme provede tamo i da budu sretni i zadovoljni.

Naime on je odlučio da će da to uradi sada nakon toliko godina jer je poželio sve da vidi i da posjeti svoje rodno mjesto i mjesto u kojem je odrastao.

Naime on je prioznat od svog oca jer je Arkan odlučio i svu svoju vanbračnu djecu da prihvati za sebe jer ipak i ono zaslužuju sve to da imaju i dobiju što ih sleduje kao i njegova djeca koju je dobio dok je bio u braku.

Osim njega Arkan ima i sina Mihajla koji ima 44 godine te još dvije kćerke Anđelu i Sofiju .

Naime Ceca je nakon njegove smrti ostala u kontaku sa sovm njogovom djecom i pomogla im na bilo koji način kada je ona to bila u mogućnosti jer je ona oduvijek radila sve onako kako je ona smatrala da je najbolje i za nju i za tu djecu.

Ceca se do sada uradila puno toga u svom životu i to na jedan poseban način i neke stvari koje su joj se u međuvremenu desile su za nju bile velika lekcija za sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *