Showbiz

AUSTRIJSKA VLADA PALA, pogledajte šta je KURZ radio pa su sve saznali..

Naime Austrijska vlada je pala prvi put nakon Drugog svjetskog rata i naime ovo što se desilo je napravilo veliku pometnju i veliki haus. Naime Parlament je iskazo nepovjerenje austrihjskom kancelaru i odlučio je to da ispita.

Sebastian Kurz je uspio imati mandat od samo 525 dana i više nikada neće moći doći na ovo mjesto zbog svega što je napravio.

Naime on je priznao da će dati sve od sebe da opet dođe na svoje mjesto i da se vrati na svoje mjesto koje je nekada imao jer smatra da nije mi malo u redu ovo što su mu uradili.

Vlada ovog kancelara je pala u ponediljak nakon što je u parlamentu bilo glasanje na kojem je on dobio većinu negativnih glasova, odnosono odbijenica jer su izjavili nepovjerenje prema njemu i sistemu njegove vlade.

Naime nakon što se pojavio video na kojem on i austrijski vicekancelar Heinz-Christian Strache davao lažnoj nećakinji ruskog bigataša sve dokaze o državi samo kako bi mu oni financijski podržali i potpomogli stranku.

Naime oni su ovo sve osmslili i pronašli djevojku koja će moći da odlglumi da je kćerka ovog bogataša kako bi uspjeli da otkriju kako i šta planira Kurz da uradi.

Naime Kurz je priznaio kako on smatra da je ovo bilo sve sa namjerom napravljeno kako bi ih skinuli sa njihove pozicije i kako su im ovo snamjerno napravili.

Ali on tvri da je ovo samo početak svađe i rasprave između njih te da ga niko neće moći da zaustavi da uradi šta želi i smatra da je najbolje da uradi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *