Showbiz

Ava Karabatić je NEVINOST IZGUBILA SA OVIM MUŠKARCEM.. Ova priča je izazvala VELIKE PROBLEME jer ona je bila sa…

Ava Karabatić je poznata starleta koja je do sada imala jako zanimljivo ponašanje kojim je privukla pažnju na sebe. Naime ona je odlučila otkriti neke stvari koje su joj se desile u životu.

Ava Karabatić je odlučila na svom Instagramu podijeliti neke intimne stvari koje su joj se desile i na koji način.

Naime napravila je anketu putem koje je odlučila dati odgovore svojim fanovima te je priznala i kada je prvi put imala intimne odnose te je otkrila koliko godina je imao nejn prvi parner i koliko godina je imao njen najstariji partner.

Otkrila je kako je nevinost izgubila kad aje imala 17 godina i kako je to bio njen momak sa kojim je bila do svoje 26.godine i sa kojim je bila jako sretna i zadovoljna sve do tada i odjednom se desilo nešto ovako te nikome nije mogla opisati kako i šta se zapravo desilo tada i na koji način.

Njen najmlađi partner je imao 21 godinu a najstariji 46 godina i tvrdi da joj to nikada nije bio problem i da nije toliko razmišljala o tim stvarima i na taj način.

Važno joj je bilo da je sretna i da uživa sa svojim partnerom na pravi način a sve ostalo joj je bilo manje bitno u životu.

Sada tvrdi da je za nju najbolji period da djevojka izgubi nevinost sa 20 godina i da je to nekako najoptimalnije vrijeme jer su tada djevojke obično zrele i zannju kako i na koji način se nositi sa oidređenim stvarima te šta je za njih najbolje da urade i naprave do tada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *